När du vet vem du är, så har du modet till att göra allt du någonsin drömt om.

 

Så startade det

Jag kämpade med min identitet varje dag under min uppväxt. Jag visste inte vem jag var, vad jag ville göra med mitt liv eller vad mitt syfte var. Det var inte förrän jag upptäckte hår som jag fann mitt syfte – vilken riktning jag skulle ta – och det räddade verkligen mitt liv.

It wasn’t until hair – that I found my purpose, my direction – and it truly saved my life.

Hairbestie gemenskap

Jag fann min identitet (#mydentity). Det var att göra skillnad, och att ändra världen genom att arbeta med hår. Och mer än så, det var att vara en vän, en #hairbestie, och att inspirera andra frisörer precis som mig själv att hitta deras #mydentity, för jag kämpade verkligen med att finna min.

mydentity

Jag grundade #mydentity eftersom jag ville skapa och skräddarsy nyanser så som vi alla drömt om – nyanser som saknas i dagens hårfärg. Jag ville skapa en serie som tar tillbaka det roliga och spännande i branschen. Men främst av allt ville jag skapa en community som stärker vår #hairbestie familj och möjliggör att vi alla kan hitta våra inre #mydentity – för när du vet vem du är, så har du modet till att göra allt du någonsin drömt om. #Hairbesties, tillsammans så förändrar vi branschen. Låt oss utvecklas tillsammans. #Hairbesties for Life | #HB4L

 

  Hairbesties, together we will change the industry. Let’s evolve together.

guy-sig.png

#Hairbesties for Life | #HB4L